Uw badkamer renoveren op maat

Goede afspraken en snelle opvolging aan de beste prijs.

De badkamer is veruit de belangrijkste ruimte in uw woning. Het is de kamer waarvan het hele gezin meermaals per dag gebruik van maakt. Voor persoonlijke hygiëne, maar ook om tot rust te komen.

Met een grondige voorbereiding en een realistische planning zorgt de Buck Renovaties voor een zorgeloos verbouwtraject. Vooraf kunt u erop uit trekken bij één van onze leveranciers in de omgeving om een keuze van meubels, sanitair, tegels en accessoires te maken. Indien u bij iemand anders dan onze eigen leveranciers uw smaak vind is dit geen probleem, dan zullen wij met hun contact opnemen. Indien u dit wenst, zijn wij een ondersteunende factor in het maken van uw keuzes. Zodra alle keuzes zijn gemaakt, zorgen wij voor de rest.

Correcte afspraken zorgen voor een korte opleveringstermijn

Voorbereiding door u

Een goede voorbereiding is het halve werk! Denk eerst goed na over de volgende punten:

 • Een bad en/of douche?
  Inloopdouches zijn een echte trend én enorm handig als je wat ouder wordt.
 • Aantal wastafels
  Speel in op het aantal gezinsleden.
 • Lucht en licht
  Niemand kiest voor een donkere en vochtige badkamer, maar toch willen we het belang benadrukken voor een geslaagde badkamerrenovatie. Een raam en/of ventilatiesysteem is vaak de oplossing.
 • De beschikbare oppervlakte
  Klein of groot, De Buck Renovaties  zorgt voor een maximale benutting van de ruimte.
 • Het budget
  Materiaalkeuze en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk spelen vaak een grote rol bij de prijs van uw renovatie.

Planning en uitvoering door de Buck Renovaties

Na goedkeuring van de offerte voor uw badkamer en het kiezen van het sanitair start de Buck Renovaties met de werken volgens een strikt uitgestippelde planning. Op die manier garanderen we u een korte uitvoeringstermijn.

Enkele Realisaties