Meer dan een mooie vloer, een vloer voor het leven

Wij bieden u een ruim assortiment aan verschillende soorten vloeren bij verschillende leveranciers in de omgeving zodat u uiteindelijk de juiste koop heeft met oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De vloer moet passen bij uw manier van leven en bij uw stijl van wonen. Hierbij helpen wij u graag.

PVC Vloeren

Voor PVC vloeren werken wij met een zeer duurzame vloer. De vloeren die wij gebruiken maken voor u de keuze een stuk eenvoudiger.

We werken met de lijmversie vloeren omdat deze een veel strakker en mooier eindresultaat hebben. Vooraf dient de vloer wel geëgaliseerd te worden. Waarna de vloerdelen direct op de ondergrond worden gelijmd. De lijmversie is overigens zeer dun en flexibel.

Wij leveren de mooiste collectie PVC vloeren. De collectie is volledig afgestemd op de wensen van de klant. Voor ieder interieur en voor ieder budget. Onze PVC heeft de vloer waarbij u zich thuis voelt en altijd als ‘beste koop’ ervaart. Van houtstructuur tot en met betonlook.

Van de houtstructuur hebben we ongeveer 35 stalen pvc. Indien u de betonlook wenst kunnen hier ook stalen van worden besteld maar deze hebben wij nog tot onze beschikking.

Tegels

Met de juiste vloer- en wandtegel schenk je een uniek en persoonlijk karakter aan elke ruimte. Vloer- en wandtegels zijn er in alle soorten en materialen. Keramische tegels, natuurstenen tegels, granieten tegels of marmeren tegels. Bij verschillende leveranciers in de omgeving vind u een ruime keuze aan vloer en wand tegels en kunt u zelf in de showroom gaan kijken welke u graag in u graag wilt in uw woning. Uiteraard is de mogelijkheid er altijd dat wij met u meegaan kijken en u helpen bij het uitkiezen.

Laminaat

Laminaatvloeren zijn makkelijk te onderhouden en uitermate geschikt als vloer van uw woning. Ze hebben de uitstraling van een echte parketvloer. Bij onze verschillende leveranciers in de omgeving vind u een ruime keuze aan laminaatvloeren en kunt u zelf in de showroom gaan kijken welke u graag wilt in uw woning. Uiteraard is de mogelijkheid er dat wij met u meegaan en helpen bij het uitkiezen van uw laminaat.

Houtvloeren of parketvloeren

Niets is zo authentiek als een echte houten vloer. Een houten vloer, ook wel parket genoemd, vind u in verschillende soorten bij onze leveranciers in de omgeving. De drie meest voorkomende categorieën die voornamelijk verkocht worden zijn lamelparket, multi plank  en een massief houten vloer. Voor u een keuze kan maken is het belangrijk om te weten wat het verschil is tussen alle soorten houten vloeren.

Lamelparket

Lamelparket is opgebouwd uit verschillende lagen, die bestaan uit een toplaag en een onderlaag. Door deze constructie wordt deze vloersoort ook wel een multiplank genoemd. De twee vloerlagen zijn door middel van een lijmverbinding aan elkaar vastgemaakt. Doordat het onderste deel niet zit gelijmd zit er lucht tussen de lamellen, onder de eikenhouten toplaag. Hierdoor heeft het hout een hogere warmte weerstand, dus kan het niet op vloerverwarming worden gebruikt. Lamelparket is door het vuren hout slecht bestand tegen water. Deze houten vloer is dus niet geschikt voor ruimtes als badkamers en keukens.

Multiplank

De bovenste laag is van hoogwaardig, massief hout, terwijl de onderste laag uit kwalitatief superieure multiplex bestaat. Bij een multiplank vloer bestaat de toplaag dus uit massief eikenhout. Een heel verschil met laminaat dat wel de visuele houtervaring biedt, maar een heel andere materiaalbeleving geeft. Een multiplank biedt daarentegen het echt robuust eikengevoel dat een authentieke en rustieke sfeer in uw woning neerzet.

Ook voor de houten vloeren en parket geldt, dat wij meerdere leveranciers in de omgeving hebben met een ruime keuze waar u terecht kunt om in de showroom te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

Massieve houten vloer

Een massieve houten vloer of een massieve parketvloer zegt eigenlijk genoeg. Een massieve houten vloer bestaat 100% uit massief hout, terwijl de parketvloeren zijn opgebouwd uit lagen van verschillende materialen. Deze bijzondere vloer heeft een natuurlijke uitstraling en ziet er robuust of juist heel verfijnd uit. Dit is geheel afhankelijk van de breedte van de houten planken die u kiest.

Het enige waar je bij de aanschaf rekening mee moet  houden, is dat massief hout meer onderhevig is aan de werking in de omgeving dan bijvoorbeeld een gelijmde vloer. Vocht of grote temperatuurverschillen  kunnen ervoor zorgen dat uw vloer krimpt of juist uitzet.

Wij helpen u graag voor iedere ruimte van uw woning een geschikte vloer uit te kiezen.

Enkele Realisaties